Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Er komt weer een 112-dag aan

29 mei 2024

Stichting ‘Spuit 41’ organiseert op zaterdag 24 augustus van 12 tot 16 uur, voor de tweede keer een 112-dag op de ijsbaan in Voorschoten. Vorig jaar was dit een groot succes, waarbij we veel kinderen mochten verwelkomen. En wij hebben iets te vieren, want de stichting bestaat 15 jaar en het brandweermuseum 5 jaar! Reden voor een feestje dus en zeker iets om in je agenda te zetten.

Wat gaan we allemaal doen? Ben je vorig jaar geweest, dan weet je al een beetje wat er te doen is. Wel gaan we dit jaar iets extra’s doen! Er zijn namelijk gratis poffertjes voor iedereen. Verder kan je geschminkt worden, er komt weer een groot springkussen, er zijn spuitspelletjes, de ijskar van Moments komt en nog veel meer.

Daarnaast staan er uiteraard voertuigen van de brandweer, politie en ambulance. Deze kan je van dichtbij bewonderen. De brandweer van Voorschoten zal hun nieuwste brandweervoertuig tonen. Ook de firma BRL (berging Regio Leiden) komt met materiaal.

De Veiligheidsregio Hollands Midden, afdeling brandweer, is ook aanwezig met een stand. Daar kunnen kinderen alle gevaren ontdekken die in huis zouden kunnen ontstaan.
Via de basisscholen zal er een kleurwedstrijd worden uitgeschreven door ons. Jouw kunstwerk kan je op 24 augustus op de 112-dag inleveren. Op een later moment zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De prijzen zullen worden uitgereikt in de brandweerkazerne van Voorschoten.

We zien jullie graag op:
zaterdag 24 augustus 2024
12-16 uur
Anthonie van Leeuwenhoekkade (ijsbaan)
Tot dan!

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris Pérez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning