Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Sam de brandweerman komt

06 november 2023

Zaterdag 11 november 2023 van 10 tot 12 uur ben je welkom in het brandweermuseum en met een beetje geluk kom je Sam de brandweerman weer tegen. Sam heeft aan het einde van het jaar nog tijd gevonden om alle brandweervriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten. Sam vind het helemaal niet erg om met je op de foto te gaan en de hand te schudden.
Dus reden genoeg om hem op te komen zoeken.
Je mag natuurlijk ook de rest van ons museum bekijken zoals ‘Spuit 41’ en de motorspuitaanhanger van de voormalige Zilverfabriek. Er hangen ook veel foto’s van grote branden uit het verleden en zijn er diverse DOE-dingen om uit te proberen hoe een brandweerman/-vrouw brandweerspullen gebruiken.

Vorige keer hebben wij allerlei strips in het museum getoond en enkele daarvan hangen er nog steeds. De mooiste is en blijft onze eigen getekende strip van IJzerbroot. Als je hem niet kan vinden dan vertellen wij het je.

We hebben ook nog plek voor de aller kleinsten waar en gekleurd en gespeeld mag worden. Wie weet hangen wij jou kleurplaat wel op in het museum.

Dus wij zeggen kom a.s. zaterdag bij ons langs ook als het slecht weer is zijn wij altijd open.

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris Pérez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning