Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

We hebben een 'nieuwe' MSA

04 mei 2016

Ja, u leest het goed. De stichting is in het bezit gekomen van MSA uit 1956. Hoe we dat zo zeker weten is vanwege het feit dat er een VW Kever motor in ligt waarop een type- en voertuig identificatie nummer op zit.
Naar verluidt hebben deze MSA's dienst gedaan bij de PTT destijds en daarna zijn er enkele bij Defensie terecht gekomen ten behoeve van bosbranden. Zeer handog, niet zwaar en gekoppeld achter een Landrover een ideale combinatie.

Een kennis van de stichting had de Landrover gekocht en weer door verkocht echter wilde de nieuwe eigenaar de MSA slopen/weg doen. Daar stak onze kennis een stokje voor en zei dat hij wel een groep enthousiastelingen wist. Zie hier het resultaat.

Voorlopig wordt de MSA alleen draaiend gemaakt. Daarvoor zijn al een nieuwe benzinekraan en - filter besteld. De start problemen werden ook veroorzaakt door gruis in de benzinetank. Deze is doorgespoeld en nu zal moeten blijken of deze maatregelen de verstoring hebben verholpen. U hoort later meer hierover.

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris Pérez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning